Despre proiect

RPC GROUP lanseaza „NEW LIMIT RESIDENCE”, cartier care va oferi ceva special la nord de Timisoara, o prima parte dintr-un cartier de peste 300 de case cu toate utilitatile. New Limit etapa 1, pune la dispozitia beneficiarilor un ansamblu de 24 locuinte tip duplex cu teren intre 350 si 450 mp, cu o suprafata utila de 110 metri patrati utili. Casele beneficiaza de 3 dormitoare, living, doua bai, dressing, terasa si o curte spatioasa.

 

Despre proiectCase disponibile

300 de case

unifamiliale

Suprafata utila locuinte

incepand cu 100 mp

Locatie excelenta

Covaci, la 2 km de Dumbravita

Localizare

Cartierul se afla in satul Covaci, un sat extrem de linistit, si totusi, cu acces facil la centura Timisoarei, la Dumbravita, la autostrada, la zona industriala de Nord a Timisoarei.

Stadiu lucrari

 

Conform fotografii.

Lucrarile avanseaza rapid, fiind in grafic pentru predarea la timp.

Cei care doresc să își rezerve casa mult dorită, fără bătăi de cap și fără presiunea alegerii materialelor și a urmăririi șantierelor, pot să o facă foarte simplu, fie la telefon 0722.379.545, fie la 0743.282.864

 

Randari proiect

Imagini proiect

La doar 2 km departare de Dumbravita, dar oferind aceleasi produse, ba chiar sperioare din punct de vedere al utilitatilor iar pretul mult mai competitiv.

Unul din marile obiective pe care RPC GROUP le-a avut inca de la infintare a fost acela de a fi aproape de beneficiarii sai si de a livra produse pentru orice buget si raportul calitate-cantitate-pret sa fie cel mai echilibrat. La doar 2 km departare de Dumbravita, dar oferind aceleasi produse, ba chiar sperioare din punct de vedere al utilitatilor, si pretul, mult mai competitiv ne-am gandit ca este un mare pas in fata pentru cei care doresc casa, dar nu sunt dispusi sa se indatoreze extrem doar datorita faptului ca in buletin scrie la rubrica domiciliu: DUMBRAVITA. Asta a fost ce ne-a determinat sa ne uitam spre terenuri din zona de nord, cu acces rapid la drumuri publice astfel incat sa nu mai piarda timpul in trafic beneficiarul. 

Denumirea cartierului este tocmai ceea ce clientul trebuie sa faca, sa se uite la limite noi, unde sa primeasca o casa asa cum o viseaza, dar la un pret foarte accesibil!

Pentru cei care isi rezerva casa inca in faza de proiect, au posibilitatea sa intervina asupra finisajelor.

Finisaje interioare:

-Parchet laminat de 12 mm grosime, marca Egger sau similar, în camere şi holuri;
-Gresie ceramică de calitate superioară în băi şi bucătării – import Italia;
-Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă şi placaje cu faianţă de calitate superioară la pereţi;
-Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă;  

-izolaţie din polistiren sub şapă;

 

Dotări băi:

-Gresie şi faianţă ceramică de calitate superioară;
-Băi complet echipate cu obiecte sanitare şi accesorii (lavoare, vase de WC, rigolă în pardoseală)

-Obiecte sanitare ceramice, vas de toaletă suspendat, cu rezervor încastrat cu clapetă; 

-Băile sunt echipate cu prize etanşe cu contact de protecţie şi instalaţie de iluminat preinstalată pentru corpurile de iluminat;

Dotări bucătării:

-Gresie antiderapantă şi gresie ceramică, placaje cu faianţă de calitate superioară deasupra blatului de lucru şi vopsitorii lavabile la pereţi şi tavane;
-Bucătăriile sunt dotate cu racorduri, pregătite pentru montarea aparaturii electrocasnice (racorduri pentru apă, gaz, electricitate, canalizare, ventilaţie);
-Apa caldă este produsă de centrală termică de apartament şi alimentată cu gaze naturale din reţeaua publică;
-Peretele exterior este pregătit pentru tubulatura aferentă hotei;
-Prize electrice 230V cu contact de protecţie pentru aparatura electrocasnică;

Tâmplărie:

-Tâmplăria exterioară se realizează din profile PVC cu cinci camere şi geam termopan cu peliculă LowE cu 3 foi de sticlă;

-Uşile interioare în apartamente sunt uşi celulare de culoare albă;

 

Climatizare:

-Locuinţele sunt dotate cu sistem de încălzire în pardoseală conectat la centrala termică a fiecărui locuinte şi prevăzut cu termostate individuale, asigurând astfel independenţa energetică şi temperaturile preferate pentru fiecare incapere Avantajul principal al sistemului de încălzire în pardoseală constă în costurile reduse cu incălzirea în timpul sezonului rece, ca urmare a eficienţei termice.

 

Calitatea Construcţiei

Structura şi pereţi

-Fundaţii continue din beton armat;
-Suprastructură: sistem pereţi structurali din beton si zidarie;
-Închideri exterioare: pereţi structurali din beton armat şi zidărie din cărămidă;
-Termosistem faţade: polistiren expandat de 8 şi 10 cm, tencuială decorativă colorată în masă şi albă;

 -Structura de rezistenţă este proiectată antiseismic, în conformitate cu prevederile legale;

Clienti satisfacuti de alegerea facuta

Putine lucruri sunt mai entuziasmante decat sentimentul de a te muta in casa noua... Acesta este si sentimental intens trait de noi, multumita celor de la RPC Group care ne-au indeplinit visul de a avea casa visata. Sunteti cei mai buni! Va recomandam cu drag si incredere tuturor celor care-si doresc ca visul de a avea o casă sa devina realitate.

Alex P.

Reprezentant vanzari, Client RPC Group

Am ajuns, am vazut, am primit explicatii, pe loc au fost facute calcule, iar a doua zi am semnat. Au trecut 6 ani de cand locuiesc intr-o casa pe care am vazut-o crescand de la fundatie. Acum aici e caminul nostru. Aici ne e bine, aici e acel loc de care fiecare dintre noi avem nevoie, acel refugiu fata de lumea în care traim. Toate astea au fost posibile cu ajutorul RPC Group!

Adi M.

Angajat din Ministerul de Interne, Client RPC Group